aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Μάρκεζ ταχύτερος στο FP3

Ο Μάρκεζ ταχύτερος στο FP3

Μια ξαφνική βροχή ολοκλήρωσε πρόωρα την 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Τέξας με τον Μάρκεζ να ολοκληρώνει ταχύτερος. Δεν ήταν και πολλοί αναβάτες εκείνοι που βελτίωσαν τις χθεσινές τους επιδόσεις, στο σημερινό τρίτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών και σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο η ξαφνική βροχή στα τελευταία δέκα λεπτά. Με αυτήν την εξέλιξη χάθηκε η ένταση που υπάρχει συνήθως στο τέλος του FP3, καθώς όσοι είχαν μεταθέσει για αργότερα το να πιέσουν έμειναν έκπληκτοί και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Κάτι τέτοιο δεν έπαθε ο Μαρκ Μάρκεζ. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda ξεκίνησε ορεξάτος, βελτίωσε την επίδοσή του από το δεύτερο χθεσινό σκέλος και πλησίασε τον χρόνο του Ιανόνε σε απόσταση μόλις 9 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει έτσι έμεινε πρώτος σήμερα και με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από όσους έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα, πίσω από τον Αντρέα Ιανόνε.

Δεύτερος στο σημερινό FP3 ήταν ο Ζοάν Ζαρκό. Ο Γάλλος δεν τα είχε πάει καλά χθες και ήταν μόλις 13ος, αλλά με έναν καλό γύρο λίγο μετά το μέσον της σημερινής περιόδου δοκιμών ανέβηκε δεύτερος για να ολοκληρώσει μέσα στην δεκάδα των χρόνων που το δίνει τη δυνατότητα να περάσει στο Q2 απευθείας. Στην τρίτη θέση του FP3 ολοκλήρωσε ο Αντρέα Ιανόνε, χωρίς όμως να καταφέρει να βελτιώσει τη χθεσινή του επίδοση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ