aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Χάμιλτον υπέγραψε νέο συμβόλαιο δύο ετών με τη Mercedes

Ο Χάμιλτον υπέγραψε νέο συμβόλαιο δύο ετών με τη Mercedes

Μέχρι και τουλάχιστον το 2020 θα βρίσκεται στην οικογένεια της Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον. Με ανακοίνωση που έγινε σήμερα, 19/7, ο Βρετανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα. Ο ίδιος είπε πως ποτέ του δεν είχε αμφιβολία αν θα συνέχιζε, ειδικά με μια ομάδα που τον έχει βοηθήσει να πάρει τρεις παγκόσμιους τίτλους από το 2014.

«Αυτή η ανανέωση τυπικά έχει συμβεί από τότε που καθόμουν και συζητούσα το χειμώνα με τον Τότο Βολφ. Καλό είναι όμως να προχωρήσουμε σε πράξεις, να το ανακοινώσουμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας όπως πάντα» είπε ο Λιούις Χάμιλτον. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι μέλος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes για είκοσι χρόνια και ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος μέσα σε μια ομάδα από ότι είμαι τώρα. Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος τόσο εντός πίστας όσο και εκτός, ανυπομονώ να κερδίζω περισσότερο στο μέλλον και να λάμπει ακόμη πιο πολύ το αστέρι της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ