aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝυχτερινή... pole για τον Φέτελ

Νυχτερινή… pole για τον Φέτελ

Συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος στην… αγαπημένη του Σιγκαπούρη πήρε γι’ ακόμα μία φορά την pole, με τους Φερστάπεν- Ρικιάρντο στο 2-3 και τον Χάμιλτον μόλις 5ο!

Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι- που σ’ όλες τις ελεύθερες δοκιμές έβλεπε την πλάτη της Ρεντ Μπουλ- με το 1:39.491 που «έγραψε» στο Q3 πήρε μ’ εμφατικό τρόπο την 4η pole position της καριέρας του στην πίστα της Σιγκαπούρης και ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντεπίθεσή του για επανακατάληψη της κορυφής.

Σ’ αυτό βοηθάει, φυσικά, και η Ρεντ Μπουλ: Φερστάπεν και Ρικιάρντο βρέθηκαν στο 2-3, με τον Ράικονεν 4ο και τον Λιούις Χάμιλτον να φιγουράρει μόλις στην 5η θέση και τον teammate του στην Μερσέντες, τον Βάλτερι Μπότας, 6ο.

Χούλκενμπεργκ, Αλόνσο, Φαντούρν (πάρα πολύ καλά οι δύο ΜακΛάρεν) και Σάινθ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των δοκιμαστικών, από την οποία απουσιάζουν και οι δύο Γουίλιαμς (17ος ο Μάσα, 18ος ο Στρολ).

Αύριο, λοιπόν, ο Φέτελ εκκινεί από την pole έχοντας ως «μαξιλαράκι ασφαλείας» τις δύο Ρεντ Μπολυ και τον Κίμι, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά από τον Χάμιλτον.

Ο ταχύτερος γύρος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών σημειώθηκε από το νεαρό Ολλανδό, που άφησε πίσω του τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Λιούις Χάμιλτον.

«Κορυφή» έπιασε ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull, όταν κατάφερε να επιτύχει τον πιο γρήγορο γύρο της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών. Βέβαια δεν ήταν όλα ρόδινα αφού μετά από λίγο του είπαν να πάει προσεκτικά προς τα pits, καθώς το αυτοκίνητό του άλλαζε σχέσεις με δική του πρωτοβουλία!

Ο ομόσταυλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο τα πήγε ακόμη χειρότερα, χτυπώντας στον τοίχο και στερώντας του τη δυνατότητα επίτευξης ενός ανταγωνιστικού χρόνου στους γύρους με χαμηλό φορτίο καυσίμου. Στενή… επαφή με τον τοίχο είχε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος όμως κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη θέση.

Τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes και οριακά εκτός τριάδας ο Φερνάντο Αλόνσο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Στόφελ Φαντόρν της McLaren κάθισε ακριβώς πίσω από τον ομόσταυλό του, στην πέμπτη θέση, δείχνοντας πως στη Σιγκαπούρη έχουν έρθει με μεγάλα σχέδια! Ο Ρικιάρντο τελικά βρέθηκε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Χούλκενμπεργκ, τον Μπότας, τον Ραϊκόνεν και τον Πέρεζ, που με τη σειρά συμπληρώνουν την ταχύτερη δεκάδα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον πίνακα παρακάτω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ