Μάρκεζ: «Στη Honda και το 2017»

Ο Μαρκ Μάρκεζ αποκάλυψε ότι δεν έχω υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τη Honda, αλλά πως αυτό θα γίνει σύντομα για να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους.

Μια… ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Honda φαίνεται πως είναι ο Μαρκ Μάρκεζ. Ο Ισπανός ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος του 2016, όμως θα συνεχίσει στην ομάδα που έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους στο Moto GP (2013, 2014). Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του Γκραν Πρι της Καταλονίας στη Βαρκελώνη.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά αυτή θα είναι η μοτοσικλέτα μου και την επόμενη χρονιά. Φέτος υπάρχουν εξαιρέσεις επειδή τα πάντα έχουν κανονιστεί. Πρώτα υπήρχε η ανανέωση του Βαλεντίνο (Ρόσι) και μετά του Χόρχε (Λορένθο), αλλά δε θέλω να βιάζομαι. Τώρα οι Χόρχε και Μάβερικ (Βινιάλες), για παράδειγμα, πρέπει να συνεχίσουν τη χρονιά με μία ομάδα, με την οποία γνωρίζουν ότι δε θα είναι μαζί το 2017», ανέφερε ο Μάρκεζ.

Έτσι, σύντομα φαίνεται πως θα συμπληρωθεί και η τελευταία κενή θέση στις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι ανανέωσε με τη Yamaha, που πήρε τον Μάβερικ Βινιάλες από τη Suzuki για να αντικαταστήσει τον Χόρχε Λορένθο, ο οποίος… μετακόμισε στην Ducati. Στη Scuderia παρέμεινε ο Αντρέα Ντοβιζιόζο, τη στιγμή που και ο Ντάνι Πεντρόσα θα συνεχίσει στη Honda.

ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ