aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΙανόνε: «Καλό το βάθρο, αλλά...»

Ιανόνε: «Καλό το βάθρο, αλλά…»

Μπορεί να ανέβηκε στο βάθρο στον εντός έδρας αγώνα του, όμως ο Αντρέα Ιανόνε δήλωσε απογοητευμένος από την τρίτη θέση, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα στον συμπλέκτη στην εκκίνηση, το οποίο του κόστισε θέσεις.

«Μεγάλη απογοήτευση επειδή στην εκκίνηση ο συμπλέκτης γλιστρούσε και η μοτοσικλέτα ξεκίνησε με σούζα. Για μένα ήταν δύσκολο να την ελέγξω και όλοι με πέρασαν για να φτάσω αργά στην πρώτη στροφή. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καταστροφή για μένα. Πίεσα πολύ σκληρά σε όλον τον αγώνα, οδήγησα γρήγορα και έχω καλή αίσθηση με τα ελαστικά.

Σε αυτή την πίστα λειτούργησαν πραγματικά καλά και αυτό είναι καλό επειδή η Michelin βελτιώνεται αγώνα με αγώνα, κάτι που είναι σημαντικό για μας. Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα διότι καλό είναι το βάθρο στην Ιταλία, όμως έχω το υλικό να παλέψω για τη νίκη. Τη χρειαζόμουν σήμερα και θα συνεχίσω να προσπαθώ», ήταν τα λόγια του αναβάτη της Ducati.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ