aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑGrand Prix Γερμανίας: Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε την pole position

Grand Prix Γερμανίας: Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε την pole position

Kάθε χρόνο. Κάθε χρόνο. Είτε είναι στα 125 κυβικά είτε στα 250 είτε στη Μεγάλη Κατηγορία- πάντα, δηλαδή: ο Μαρκ Μάρκεθ κάνει παρατεταμενη πλάκα στον μηχανοκίνητο ανταγωνισμό στην πίστα της Γερμανίας και αυτό επιβεβαιώθηκε και φέτος, καθώς πήρε για 9η συνεχόμενη χρονιά την pole position.

Για να φτάσει σ’ ακόμα έναν θρίαμβο, ωστόσο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χρειάστηκε να τα δώσει όλα: οι Ducati ήταν για πρώτη φορά τόσο ανταγωνιστικές στο Ζάξερινγκ και μέχρι την τελευταία προσπάθεια όλων των αναβατών ο Πετρούτσι με τον Λορένθο βρίσκονταν στο 1-2.

Ωστόσο, ο Ισπανός στο τέλος συνέτριψε το ρεκόρ πίστας και άφησε πίσω του για μια ανάσα (μόλις 25 χιλιοστά) τον Πετρούτσι, με τον Λορένθο να συμπληρώνει, εν τέλει, την πρώτη σειρά.

4ος θα εκκινήσει ο Μάβερικ Βινιάλες (έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με την προβληματική, γι’ ακόμα μία φορά, Yamaha), με τους Ντοβιτσιόζο, Ρόσι, Κράτσλοου, Ιανόνε, Μπαουτίστα και Πεντρόσα να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Αύριο στις 15:00, λοιπόν, ο Μαρκ με την «αρωγή» της εκπληκτικής του Honda θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα μία καρό σημαία στη Γερμανία και να καθαρίσει από τώρα την υπόθεση «τίτλος» και για το 2018.

Για λόγους ανταγωνισμού, η πλειονότητα θα ήθελε να μην συμβεί αυτό, όμως ο Μάρκεθ εκεί δεν χάνει ποτέ.

Ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ