aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΕνθαρρυντικά μηνύματα από Τζιωρτζή

Ενθαρρυντικά μηνύματα από Τζιωρτζή

Χάρη στην υποστήριξη της Holiday Tours, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα δυο δοκιμαστικά στην Formula Renault. Ο Κύπριος πιλότος βρέθηκε στο μονοθέσιο της JD Motorsport για δοκιμές, αρχικά στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία κι έπειτα στο Circuit de Catalunya στη Βαρκελώνη. Οι χρόνοι του 20χρονου οδηγού ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ταχύτερος από οδηγούς που έλαβαν και πέρσι μέρος στο πρωτάθλημα της Formula Renault 2.0. «Ήταν σημαντική εμπειρία, καθώς συνδυάστηκε με δοκιμαστικά σε σπουδαίες και ιστορικές πίστες, οι οποίες φιλοξενούν αγώνες της Formula 1», σχολιάζει ο Βλαδίμηρος.

Και προσθέτει: «θέλω να ευχαριστήσω την Holiday Tours που με υποστήριξε στο μέγιστο βαθμό, ώστε να πλησιάσω στο επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας μου». Η συμμετοχή σε ένα από τα πρωταθλήματα της Formula Renault 2.0, αποτελεί στόχο για τον Τζιωρτζή ενόψει του 2018. Πρόκειται για ανώτερο επίπεδο σε σχέση με το πρωτάθλημα SMP Formula 4 Βορείου Ευρώπης, όπου έλαβε μέρος τα δύο τελευταία χρόνια. Τα δίλιτρα μονοθέσια της Formula Renault είναι προδιαγραφών Formula 3.

Μέσω των εμφανίσεων του στη Formula 4 ο Κύπριος πιλότος προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων της Formula Renault και βρέθηκε σε δοκιμαστικά. Το 2017 ο Τζιωρτζής ήταν τρίτος στο Εθνικό Πρωτάθλημα Formula 4 της Ρωσίας, το οποίο έτρεξε παράλληλα με το πρωτάθλημα SMP F4 NEZ (North Europe Zone). Σε αυτή τη πορεία πλάι στον Τζιωρτζή βρέθηκαν και φέτος η Eneos Motor Oil, η Psaltis Auto Parts, η INTERTAXAUDIT, η ALCO Filters και η Eurofast, ενώ τον υποστηρίζουν το Πανεπιστήμιο Frederick, τα εστιατόρια Akakiko και το Sana Hiltonia. Τα δύο τελευταία δοκιμαστικά στη Formula Renault 2.0 έγιναν χάρη στην υποστήριξη της Holiday Tours.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ