aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας καταπληκτικός Φέτελ στην 1η θέση στην Κίνα

Ένας καταπληκτικός Φέτελ στην 1η θέση στην Κίνα

Καθολική ήταν η κυριαρχία της Ferrari στην Κίνα καθώς πουθενά δεν το βρήκαν οι Mercedes. Οι Φέτελ και Ραίκονεν ήταν πολύ δυνατοί και άφησαν τις Mercedes στις θέσεις 3 και 4 με τον Μπότας μάλιστα στην 3η θέση και τον Χάμιλτον που βράθηκε σε σχετικά κακή μέρα μόλις 4ο.

Στην 5η θέση είδαμε έναν εντυπωσιακό Μαξ Φερστάπεν που θα προσπαθήσει για το καλύτερο ενώ στην 6η η επίδοση του Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν ανέλπιστη καθώς μέχρι την μέση του Q1 δεν είχε φορέσει καν την φόρμα του, καθώς οι μηχανικοί δεν είχαν φτιάξει το μονοθέσιό του μετά το πρόβλημα στον κινητήρα που αντιμετώπισε στο FP3.

O Νίκο Χούλκενμπεργκ σιωπηλά έφτασε στην 7η θέση και μαζί με την 9η θέση του Κάρλος Σάινθ, πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την βελτίωση της Renault καθώς σε 3 αγώνες τα μονοθέσια της γαλλικής εταιρείας έχουν καταφέρει και στους 3 να βρεθούν στο Q3! Aνάμεσά τους βρίσκουμε τον πολύ καλό Πέρεζ που παλεύει με ένα κακοσχεδιασμένο μονοθέσιο να μάχεται μέσα στην δεκάδα. Στην 10η θέση ο Ρομέν Γκροζάν πιστοποιεί την σταθερότητα των Haas.

Ραντεβού αύριο στις 8.45. Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των Κατατακτήριων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ