aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΕκκίνηση σήμερα για το Palm Trees Rally

Εκκίνηση σήμερα για το Palm Trees Rally

Στην περιοχή της Λάρνακας ξεκινά σήμερα το ράλι Φοινικούδων. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Λέσχη Λάρνακας και χρηματοδοτείται από την εταιρεία Psaltis – ENEOS. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει σήμερα από τις Φοινικούδες ενώ την Κυριακή στις 9.00 π.μ. από το Service park.

Ο αγώνας θα συμπεριλαμβάνει πέντε επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές. Σήμερα θα διεξαχθούν οι διαδρομές στο Τσέρι, Κοτσιάτη και Σταυροβούνι ενώ αύριο τα Κελιά και το Αβδελλερό όπου και αυτές θα είναι επαναλαμβανόμενες. Ο τερματισμός Θα γίνει στις Φοινικούδες την Κυριακή το απόγευμα.

Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 37, με τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος να είναι όλοι παρόντες και έτοιμοι να πολεμήσουν για την νίκη. Αυτό βέβαια σημαίνει μάχη από την αρχή και πολύ θέαμα για τους θεατές. Βασικός χορηγός του αγώνα και του Πρωταθλήματος Ράλι 2017 by Psaltis – ENEOS είναι τα λιπαντικά ENEOS της εταιρείας Psaltis Auto Parts.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ