aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΈγραψε χιλιόμετρα στο Ηockenheim ο Τζιωρτζής

Έγραψε χιλιόμετρα στο Ηockenheim ο Τζιωρτζής

Οι κινητήρες πήραν μπροστά και οι κουβέρτες αφαιρέθηκαν από τα ελαστικά, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Formula Renault Eurocup απέχει χρονικά τέσσερις εβδομάδες. Ένα πρωτάθλημα για το οποίο το ενδιαφέρον στην Κύπρο χτυπά φέτος κόκκινο, λόγω της συμμετοχής ενός δικού μας παιδιού: του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή. Ο 21χρονος πιλότος βρέθηκε το διήμερο 14-15 Μαρτίου στη φημισμένη πίστα του Hockenheim, γράφοντας τα πρώτα χιλιόμετρα στο αγωνιστικό μονοθέσιο της Fortec με την οποία θα αγωνιστεί στο Formula Renault 2.0 Eurocup (πρεμιέρα στο PaulRicard, 13-15 Απριλίου).

«Όλα κύλησαν πολύ καλά σε αυτό το πρώτο διήμερο δοκιμών με την ομάδα. Νομίζω κάναμε πρόοδο και ευελπιστώ πως θα ανεβαίνουμε ψηλότερα στο grid, όσο εξελίσσεται η σεζόν. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο διότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος στο Formula Renault Eurocup, όμως με τη στήριξη της NAGA, του μεγάλου μου χορηγού, πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως και οι τέσσερις πιλότοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη Fortec», ανέφερε ο Τζιωρτζής στο renaultsport.com.

Στην πρώτη του επαφή με το νέο του μονοθέσιο (έως τώρα είχε «οδηγήσει» μόνο στον εξομοιωτή, στο στρατηγείο της ομάδας στην Αγγλία) ήταν άκρως ενθαρρυντική και ανταγωνιστική. Το επόμενο δοκιμαστικό θα γίνει στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία στο τέλος Μαρτίου, ενώ το τρίτο και τελευταίο χειμερινό δοκιμαστικό διεξάγεται 4-5 Απριλίου στο θρυλικό Nurburgring.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ