aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔύσκολο Σαββατοκύριακο για τον Τζιωρτζή

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τον Τζιωρτζή

«Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν κέρδισα κάτι», δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, επιστρέφοντας από το Zandvoort, όπου έλαβε μέρος στον τρίτο γύρο της σεζόν του πρωταθλήματος SMP Formula 4 NEZ Certified by FIA. Χωρίς βαθμό στις αποσκευές, για πρώτη φορά φέτος, ο 19χρονος Κύπριος πιλότος έμεινε στην 13η θέση του πρωταθλήματος (μεταξύ 21 οδηγών), έχοντας οκτώ βαθμούς.

«Αντιμετώπισα πρόβλημα στην εκκίνηση. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Θα δουλέψω σκληρά τώρα ώστε να εμφανιστώ βελτιωμένος στη Μόσχα, στους δύο επόμενους και καθοριστικούς αγώνες» εξηγεί ο Τζιωρτζής, ο οποίος αν και προκρίθηκε έκτος και ένατος στα δύο προκριματικά, εντούτοις, στις κούρσες τερμάτισε 12ος και 13ος, αντίστοιχα, μένοντας εκτός βαθμολογούμενης 10αδας – στον τρίτο και τελευταίο αγώνα εκκίνησε 12ος (θέση που κατέλαβε στον αμέσως προηγούμενο αγώνα), τερματίζοντας στην ίδια θέση.

Αγωνιζόμενοι εντός έδρας οι Ολλανδοί Janro Opmeer και Richard Verschoor κυριάρχησαν στο τριήμερο. Ο Opmeer προηγείται στο πρωτάθλημα, με δεύτερο τον Verschoor που πρόσφατα υπέγραψε στην Red Bull Junior Team. Τρίτος είναι ο Ρώσος Βαρτανιάν. Το πρωτάθλημα SMP Formula 4 NEZ by FIA συνεχίζεται στη Μόσχα 22-24 Ιουλίου και 19-21 Αυγούστου, ενώ ολοκληρώνεται με αγώνες σε Σουηδία και Φιλανδία τον Σεπτέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ