aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔυναμική παρουσία της Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018

Δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018

Για άλλη μια χρονιά, η Πετρολίνα βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό.

Ο πρώτος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος είναι το East Safari Rally, το οποίο θα γίνει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου. Το East Safari Rally διοργανώνεται από το τοπικό σωματείο Famagusta Motor Sport Club (μέλος του ΚΟΑ) και σε αυτό η Petrolina Racing θα λάβει μέρος με τρία πληρώματα:

  • Σίμος Γαλαταριώτης –  Αντώνης Ιωάννου, με Skoda Fabia R5
  • Αλέξης Τσουλόφτας – Αντώνης Χρυστοστόμου, με Citroen DS3 R5
  • Παναγιώτης Γιάγκου – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με Hyundai i20 R5.

Η εκκίνηση και το τερματισμός του East Safari Rally καθώς και η απονομή των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Οι υψηλές ταχύτητες και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.webcfm.com. Ο Αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Πετρολίνα, ενώ ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις οι οποίες στηρίζονται από την Εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ