aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔιεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Αρχίζει σήμερα το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου που διοργανώνεται από τη ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ και περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στη Διεθνή Κατηγορία.

H εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο στάθμευσης Ιορδάνους στη Λευκωσία, η ώρα 9:30 από τον δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και από τον αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Το πρώτο σκέλος της διαδρομής θα τερματίσει στο κάστρο της Πάφου το Σάββατο το απόγευμα. Το πρωί της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση στις 10:00 στο Κάστρο της Πάφου από τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Η διαδρομή θα τερματίσει το μεσημέρι της Κυριακής στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό όπου θα ακολουθήσει δεξίωση, ευγενική προσφορά Μουσείου Αυτοκινήτου  και απονομή των επάθλων. Ο τερματισμός θα δοθεί στην παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης της Αυστρίας Wolfgang Brandstetter ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση μας και θα απονείμει και τα έπαθλα στους νικητές.

Στόχος του Μουσείου Αυτοκινήτου είναι να υποστηρίζει εκδηλώσεις και αγώνες κλασικών οχημάτων έτσι ώστε να διαδοθεί η αγάπη για τα κλασικά οχήματα σε όσο το δυνατό περισσότερο κοινό, καθώς τα κλασικά οχήματα της κάθε χώρας αποτελούν ένα κομμάτι της ιστορίας και του πλούτου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ