«Ανοιχτό» από Μάσα για αποχώρηση

Ο Φελίπε Μάσα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Williams για το μέλλον του.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Φελίπε Μάσα στη Formula1. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Άλλωστε, βρίσκεται στο 35ο έτος της ηλικίας του και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Williams, ώστε σύντομα να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει, αφού εξακολουθεί να έχει κίνητρο.

«Ακόμα έχω κίνητρο, ακόμα είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω και για την ώρα ελπίζω ότι θα είμαι στην πίστα (και την επόμενη χρονιά). Θα δούμε, χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο για να καταλάβουμε τι θα συμβεί, αλλά σίγουρα ανυπομονώ να είμαι σε μία καλή ομάδα.

Αν δεν έχω αυτή την ευκαιρία, θα το σκεφτώ δις, όμως ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι και πάλι εδώ και να αγωνίζομαι, όπως κάνω και τώρα», είπε ο πιλότος της ομάδας του Γκρόουβ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Μάσα είναι από τους πιο… παλιούς αυτή τη στιγμή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 με τη Sauber. Ακολούθησε η Ferrari το 2006, με την οποία έμεινε για οχτώ χρόνια, ενώ από το 2014 είναι στη Williams.

 

 

ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ