Άλλαξε κράνος και κέρδισε ο Ρόσμπεργκ!


Ο Νίκο Ρόσμπεργκ άλλαξε την εταιρεία σχεδιασμού του κράνους του στο Γκραν Πρι του Καναδά και στο Αζερμπαϊτζάν επανήλθε στις νίκες!

Από το 2006 που τρέχει στη Formula1 ο Νίκο Ρόσμπεργκ φοράει κράνης της γερμανικής εταιρείας Schuberth, όμως μετά από δέκα χρόνια χρειάστηκε να αλλάξει. Ο Γερμανός ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν με τέσσερις νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες, όμως στη συνέχεια έκανε… κοιλιά. Και όταν… πέσεις χρειάζεσαι μία αλλαγή για να… σηκωθείς.

Για όσους πιστεύουν σε γούρια ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας προτίμησε να αλλάξει εταιρεία σχεδιασμού του κράνους του. Από τη Schuberth πήγε στην αμερικανική Bell, η οποία προμηθεύει πολλούς πιλότους της Formula1 με κράνη, όπως και τον ομόσταυλό του στη Mercedes, Λιούις Χάμιλτον. Ο Ρόσμπεργκ προέβη στην εν λόγω αλλαγή στο Γκραν Πρι του Καναδά επειδή στο Μονακό είχε θαμπώσει το κράνος της Schuberth, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Στο Μόντρεαλ δεν έγινε η επάνοδος στις νίκες, αλλά αυτή ήρθε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για να αυξήσει τη διαφορά στη βαθμολογία. Πάντως, δε θα το κρατήσει, αφού λύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε για να επανέλθει στη Schuberth, που του δίνει κράνη από το ξεκίνημα της καριέρας του.

ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ