aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΑφιλόξενος οικοδεσπότης!

Αφιλόξενος οικοδεσπότης!

Αναμενόμενα αποτελέσματα λίγο-πολύ στις κατατακτήριες δοκιμές του Σίλβερστοουν, για το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας στη Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον, που είχε δείξει από τα ελεύθερα δοκιμαστικά πόσο «δυνατός» είναι, πήρε την pole position και στον αγώνα της πατρίδας του θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση, γεγονός που του πολλές ελπίδες για ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε εύκολα να περάσει τον χρόνο του Σεμπάστιαν Φέτελ και το πέτυχε με τον τελευταίο του γύρο. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari προσπάθησε να «χτυπήσει» ξανά λίγο αργότερα, όμως δεν το κατάφερε, ούτε ο Κίμι Ράικονεν που έμεινε τρίτος!

Οι πιλότοι της πρώτης τριάδας ωστόσο ήταν αρκετά κοντά σε χρόνο και αυτό δείχνει πόσο φορμαρισμένοι είναι όλοι τους. Ο Βαλτέρι Μπότας και ο Φερστάπεν βρίσκονται επίσης στην πεντάδα. Ρικιάρντο, Μάγκνουσεν, Γκροζάν ακολουθούν και, για ακόμη μια φορά, ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Λεκλέρκ της Sauber που κατάφερε να μπει στο Q3 και να πάρει την ένατη θέση εκκίνησης! Δέκατος ο Οκόν.

Στα προηγούμενα σκέλη των κατατακτηρίων δοκιμών, στο Q1 και το Q2, δεν είχαμε σημαντικές εξελίξεις, μόνο την έξοδο του Λανς Στρολ και το «κόλλημα» του μονοθεσίου στην αμμοπαγίδα, που του στέρησε την ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η πρώτη δεκάδα των επίσημων δοκιμαστικών του γκραν πρι του Σίλβερστοουν:

1. Λιούις Χάμιλτον (Μ. Βρετανία/Mercedes) 1:25.892

2. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Ferrari) 1:25.936

3. Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Ferrari) 1:25.990

4. Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Mercedes) 1:26.217

5. Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull) 1:26.602

6. Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία/Red Bull) 1:27.099

7. Κέβιν Μάγκνουσεν (Δανία/Haas) 1:27.244

8. Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Haas) 1:27.455

9. Σαρλ Λεκλέρκ (Μονακό/Sauber-Ferrar) 1:27.879

10. Εστεμπάν Οκόν (Γαλλία//Force India-Mercedes) 1:28.194

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ