Στυλιανού: «Ανοικτή η πόρτα της Εθνικής»

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν δικαιολογημένα κάποιοι διεθνείς που εξασφάλισαν εκ των προτέρων άδεια...

Την πρώτη της προπόνηση κάτω από την καθοδήγηση του νέου μας ομοσπονδιακού προπονητή πραγματοποίησε χθες η Εθνική Κύπρου στο φούτσαλ. Ο κύκλος της προετοιμασίας σε πρώτη φάση θα συνεχιστεί σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου και θα ακολουθήσουν προπονήσεις και εντός Σεπτεμβρίου.

Ο Άθως Στυλιανού πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση μίλησε στους διεθνείς μας και έθεσε ενώπιον τους τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας προσπάθειας ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Φούτσαλ 2017-18. Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν δικαιολογημένα κάποιοι διεθνείς που εξασφάλισαν εκ των προτέρων άδεια.

«Αρχίζουμε την προσπάθεια για ανανέωση της ομάδας χωρίς να σημαίνει ότι κατ’ ανάγκην η ανανέωση θα είναι ηλικιακή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα έχει τις ευκαιρίες του και ανεξάρτητα από την ηλικία το κριτήριο θα είναι η αγωνιστική παρουσία του και όποιος αξίζει να είναι στην Εθνική, θα είναι ανοικτή η πόρτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗCfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ