aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΣεμινάριο Futsal

Σεμινάριο Futsal

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει σειρά μαθημάτων για την απόκτηση Διπλώματος Προπονητή UEFA Futsal Β.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε τρεις φάσεις. Η Α’ φάση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι 23 Αυγούστου. Τα μαθήματα θα είναι απογευματινά (13.45 – 20.00) τις καθημερινές και πρωινά το Σαββατοκύριακο (9.00-14.00).

Θα διεξάγονται στην αίθουσα διασκέψεων του Κ.Ο.Α και στο κλειστό γήπεδο Ελευθερία. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Ισπανός εκπαιδευτής της UEFA και προπονητής της Εθνικής Ισπανίας Jose Venancio (φωτογραφία). Είναι η πρώτη σχολή αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται από την Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι προπονητές: Κυριάκος Ηλιάδης, Ηλίας Σαμάρας, Παναγιώτης Παρασκευά, Γιάννος Παφίτης, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Πέτρος Κωνσταντίνου, Γεώργιος Πλατής, Σάββας Βρακάς, Μάριος Προδρόμου, Γιάννος Μυλωνάς, Νίκος Χαραλάμπους, Κώστας Πολυβίου, Γεώργιος Κυριάκου, Φρίξος Πιερή, Τάσος Ιωάννου, Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, Άθως Στυλιανού και Κωνσταντίνος Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ