Μεγάλη η δίψα για το τρόπαιο


Σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου φούτσαλ και την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης.

Λεπτομέρειες για το μεγάλο ραντεβού του τελικού δόθηκαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ σε ένα εξαιρετικό ομολογουμένως κλίμα μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Τους εκπροσώπους των διαγωνιζομένων ομάδων εκ μέρους της ΚΟΠ καλωσόρισε ο Κώστας Μιχαηλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. «Συγχαίρω τις ομάδες για την επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό και ευχή όλων μας είναι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας όπου θα επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και ο καλύτερος να είναι και ο νικητής. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο νικητής πάνω από όλα πρέπει να είναι το άθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης.

Για σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν οργανωτικά θέματα αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθούλης Μυλωνάς, τονίζοντας επίσης πως το κεντρικό μήνυμα του τελικού είναι η αθλητοπρέπεια με στόχο τη διαφήμιση του φούτσαλ.

Ιδιαίτερη έμφαση στην αθλητοπρέπεια που πρέπει να κυριαρχήσει στον τελικό της Παρασκευής δόθηκε και από τους εκπρόσωπους των διαγωνιζομένων ομάδων.

Εκ μέρους της Ανόρθωσης ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ  Ανδρέας Παπαλλής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε νέα ομάδα στο φούτσαλ αλλά από την αρχή στόχος μας ήταν ένα τρόπαιο. Φτάσαμε στον τελικό και θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που τα τελευταία χρόνια ήταν η κορυφαία ομάδα. Με την παρουσία μας στο πρωτάθλημα δείξαμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα».

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος φούτσαλ Πανίκος Παναγιώτου επισήμανε: «Συγχαίρουμε την Ανόρθωση για την εξαιρετική της δουλειά και με την αναβαθμισμένη παρουσία της ανεβαίνει το επίπεδο του αθλήματος. Θα την αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε το τρόπαιο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του φούτσαλ και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας όπου θα κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια».

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε: «Περίμενα αυτή τη στιγμή. Είμαι στο πιο ιστορικό σωματείο και στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Για πρώτη φορά φτάνουν στον τελικό δύο μεγάλα ονόματα και ελπίζουμε να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει σπουδαίο θέαμα. Είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις για τη μεγάλη πρόκληση».

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Χρυσόστομος Χρυσοστόμου τόνισε με τη σειρά του: «Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το άθλημα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με αρκετό κόσμο και εύχομαι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας για να τον χαρεί ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Πετύχαμε στους δύο στόχους μας με την κατάκτηση του σούπερ καπ και του πρωταθλήματος, τώρα κυνηγούμε και το κύπελλο. Κάθε τίτλος για το ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικός. Είμαστε έτοιμοι και από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς. Τα μεταξύ μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και ο αυριανός».

Οι αρχηγοί των ομάδων

«Μας περιμένει ένας εξαιρετικά δύσκολος τελικός με δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός τελικός από τότε που βρίσκομαι στην Κύπρο, δήλωσε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Βραζιλιάνος Λεάντρο.

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης Θεοφάνης Χαρή μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα είναι ένας τελικός με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας και για τις δύο ομάδες. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και ελπίζω να κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια για να γίνει γιορτή ο τελικός και να διαφημιστεί το άθλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ