aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο Σάββατο τα δοκιμαστικά στο Grammar School

Το Σάββατο τα δοκιμαστικά στο Grammar School

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 15:00 οι σύγχρονες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις στο Grammar School Λευκωσία θα υποδεχτούν τα παιδιά γεννημένα το 2005 που ενδιαφέρονται να περάσουν από δοκιμαστικά για ένταξη στο Αθλητικό Πρόγραμμα της σχολικής περιόδου 2017-2018 του ιδιωτικού σχολείου με βάση τη Δευτερά.

Η Arsenal Soccer School Cyprus αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη του Grammar School για το ποδοσφαιρικό σκέλος του αθλητικού προγράμματος. Επικεφαλής του ποδοσφαιρικού προγράμματος παραμένει και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Κύπρου κ. Άρα Πετροσιάν.

Οι εγγραφές για τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα δοκιμαστικά αλλά και για το Αθλητικό Πρόγραμμα του Grammar School Λευκωσία στο τηλέφωνο 22-695695 και στο email [email protected].

Το Αθλητικό Πρόγραμμα του Grammar School απευθύνεται σε ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να συνδυάσουν τη φοίτηση τους με υψηλού επιπέδου προπονήσεις και επιστημονική στήριξη. Οι συμμετέχοντες στο Ποδοσφαιρικό Πρόγραμμα τα πρωινά στο σχολείο θα συμπληρώνουν την εκπαίδευση που λαμβάνουν τα απογεύματα από τις διάφορες ακαδημίες ή ομάδες όπου ανήκουν.

Τέσσερις προπονήσεις κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει το Αθλητικό Πρόγραμμα (που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016), όπου δίνεται έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και στην ατομική εξειδίκευση. Επιπλέον, οι μαθητές παρακολουθούν σεμινάρια και διαλέξεις, περνούν από εργομετρικές εξετάσεις και υποστηρίζονται από αθλητικούς ψυχολόγους.

Πέραν από τα ποδοσφαιρικά δοκιμαστικά της 4ης Μαρτίου, τα παιδιά που θα θελήσουν να φοιτήσουν στο Grammar School θα πρέπει επίσης να παρακαθίσουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Grammar School τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Grammar School με την Arsenal Κύπρου, η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει για τη σχολική χρονιά 2017-2018 μία πλήρη υποτροφία. Ο παραλήπτης της υποτροφίας θα επιλεχθεί βάσει των ποδοσφαιρικών και των ακαδημαϊκών του επιδόσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα σχολική χρονιά (2017-2018), στο Αθλητικό Πρόγραμμα του Grammar School θα προστεθούν και τμήματα κολύμβησης και καλαθόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ