aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤην Άντρη Χριστοφόρου τίμησε η Πρώτη Κυρία

Την Άντρη Χριστοφόρου τίμησε η Πρώτη Κυρία

Την τιμή να βραβευθεί από την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είχε η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας Άντρη Χριστοφόρου. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του 23ου Πανηγυριού Χαράς στη Λεμεσό, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Θεοτόκος». Το Πανηγύρι Χαράς τελούσε υπό την αιγίδα της κυρίας Αναστασιάδη.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που είχα την τύχη να με τιμήσει η Πρώτη Κυρία. Θέλω από καρδιάς να την ευχαριστήσω γι αυτή της την πρωτοβουλία. Γι εμάς τους αθλητές, που παλεύουμε όλο το χρόνο -πολλές φορές μόνοι μας καθώς τα ατομικά αθλήματα είναι ενίοτε μοναχικά-, τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές αφού αποτελούν επιβράβευση των κόπων μας αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε τη δύσκολη διαδρομή», λέει η Άντρη Χριστοφόρου.

antri-christoforou-theotokos-tour-2Η Άντρη Χριστοφόρου στήριξε ενεργά τον τριήμερο ποδηλατικό γύρο με την επωνυμία «Θεοτόκος Τουρ» που διοργάνωσε η ομάδα της «KM_EATERS» με αφορμή το Πανηγύρι Χαράς και στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος «Θεοτόκος». Ήταν το 6ο «Θεοτόκος Τουρ» και κάλυψε 300χλμ στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, με σύνθημα «Ποδηλατώ για την Ελπίδα, Ποδηλατώ για τη Ζωή».

«Είναι υποχρέωσή εμάς των αθλητών να στηρίζουμε προσπάθειες που έχουν ως στόχο το κοινό καλό. Έτσι ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα της ομάδας μου, την οποία θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση» σχολιάζει η Χριστοφόρου, η οποία στηρίζει ενεργά και τον αγώνα δρόμου 5χλμ με τίτλο «Run As One» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ο οποίος εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

antri-christoforou-theotokos-tour-3Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Άντρη είχε να αντιμετωπίσει ένα μικροπρόβλημα υγείας, το οποίο πήρε λίγο πίσω το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Το Σεπτέμβριο μετέβη στην Ιταλία για δύο αγώνες με την επαγγελματική της ομάδα Servetto Footon. To διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στο Giro Dell’ Emilia και στο Gran Premio Bruno Beghelli.

Το δεύτερο αγώνα δεν κατέστη δυνατό να τον ολοκληρώσει καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο. Πλέον η σεζόν έχει ολοκληρωθεί  για την 24χρονη αθλήτρια που ξεκουράζεται πριν ξεκινήσει προετοιμασία για το 2017. Είναι αρκετά πιθανόν η συνεργασία με την Servetto Footon να ανανεωθεί.

antri-christoforou-theotokos-tour-4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ