Θρήνος στην κυπριακή ιστιοπλοΐα

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, που εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, ασκούσε καθήκοντα κριτή στους αγώνες που διεξάγονται στη Λεμεσό αυτό το τριήμερο...

Θρήνος στην κυπριακή η ιστιοπλοΐα. Την τελευταία του πνοή άφησε χθες Σάββατο στην άσφαλτο, ο 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, πρώην ιστιοπλόος.Η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος στο δρόμο Καντού-Σουνίου.

Από τη σύγκρουση, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο. Ο Κώστας Κωνσταντίνου, που εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, ασκούσε καθήκοντα κριτή στους αγώνες  που διεξάγονται στη Λεμεσό αυτό το τριήμερο.

Με απόφαση της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, η σημαία στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα κυματίζει μεσίστια, ενώ οι αγώνες θα συνεχιστούν με τα σκάφη να έχουν αναρτημένα πανιά σε χρώμα μαύρο.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και σύσσωμη οικογένεια της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

ΜΕΣΩGOAL.COM.CY
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ