aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Πέντε μετάλλια η Κύπρος

Τάεκβοντο: Πέντε μετάλλια η Κύπρος

Πολύ καλά αποτελέσματα σημείωσαν οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες στο πολύ δύσκολο Διεθνές Τουρνουά Τάεκβοντο G1, που πραγματοποιήθηκε από 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Συγκεκριμένα οι αθλητές της Κύπρου κέρδισαν τα ακόλουθα μετάλλια: Γυναικών: Χρυσό με την Κυριακή Κουττούκη. Εφήβων: Χρίστος Σπύρου (αργυρό), Βίκτωρας Πηλαβάς (χάλκινο) και Σταύρος Χρίστου (χάλκινο). Cadets: Ευτυχία Χρίστου (αργυρό). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό, πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ηπείρους.

Σημειώνουμε επίσης ότι ολυμπιακούς βαθμούς κερδίζουν από το πιο πάνω τουρνουά μόνο οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Με την ευκαιρία αυτή σε δηλώσεις που έκαναν οι προπονητές των πρωταθλητών/τριών, Νίκος Νικολάου (για Κυριακή Κουττούκη) και Ανδρέας Πηλαβάκης (για Χρίστο Σπύρου, Βίκτωρα Πηλαβά Σταύρο Χρίστου, Ευτυχία Χρίστου), εκφράζουν πλήρη ικανοποίηση για τις επιτυχίες των πρωταθλητών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ