aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Η Κουττούκη κυνηγά τρίτο της χρυσό

Τάεκβοντο: Η Κουττούκη κυνηγά τρίτο της χρυσό

Ενόψει των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τάεκβοντο U-21 και του Πανευρωπαϊκού U-15 που θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία από 22 μέχρι 27 Ιουλίου και στη Ρουμανία από 08 μέχρι 11 Σεπτεμβρίου, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο, Ρίκκος Παττίχης καλεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες των πιο πάνω ηλικιών να παρευρίσκονται στις προπονήσεις των εθνικών ομάδων που γίνονται κάθε Σάββατο στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τα οποία διευθύνει πάντοτε η Ευρωπαϊκή Ενωση Τάεκβοντο (ETU), που είναι η μόνη που εκπροσωπεί το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο στην Ευρώπη, η Κύπρος έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε χρόνια δύο χρυσά μετάλλια και αρκετά αργυρά / χάλκινα μετάλλια και πέμπτες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο χρυσά μετάλλια τα έχει κερδίσει η Κυριακή Κουττούκη (19 ετών), η οποία στη Ρωσία θα επιδιώξει να κερδίσει το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο U 21.  Σημειώνουμε ότι αρκετοί αθλητές / αθλήτριες, που αναμένεται να αγωνιστούν στα πιο πάνω Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (U 21 και U 15), λόγω των επιτυχιών που έχουν σημειώσει σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, βρίσκονται τη στιγμή αυτή στους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ.

Στο μεταξύ η ΕΟΤΚ ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη αναχωρούν στην Ελλάδα 21 αθλητές και αθλήτριες για να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά «G» που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 10 μέχρι 12 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ