aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Ακάθεκτη η Κυριακή Κουττούκη

Τάεκβοντο: Ακάθεκτη η Κυριακή Κουττούκη

Η Κυριακή Κουττούκη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τάεκβοντο. Έβαλε από τώρα στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, αλλά και τα προσεχή Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, καθώς επίσης και τα τουρνουά «G» και Grand Prix της ETU και WTF, που της επιτρέπουν να μαζεύει βαθμούς όχι μόνο για το Ranking List της WTF, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.

Στο τουρνουά «G» της Θεσσαλονίκης (ανδρών / γυναικών), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, η Κυριακή Κουττούκη σε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μέχρι 46 κιλά και επανεπιβεβαίωσε τη μεγάλη διεθνή της κλάση κερδίζοντας τις πρωταθλήτριες Ελλάδος και Αυστραλίας.

Η εξαίρετη αυτή πρωταθλήτρια ετοιμάζεται εντατικά και για άλλο χρυσό μετάλλιο στο πολύ δύσκολο και αμφίρροπο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία από 23 μέχρι 26 Ιουλίου 2016.

Σημειώνουμε ότι η Κυριακή Κουττούκη κέρδισε χρυσά μετάλλια στο U21 του 2014 και του 2015. Σημειώνουμε επίσης ότι στο Διεθνές Τουρνουά «G» της Θεσσαλονίκης, κέρδισε χάλκινο μετάλλιο και ο Γιώργος Νικολάου και 5η θέση η Αντρεα Πολυκάρπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε και τουρνουά για νεαρούς αθλητές (έφηβους και νεάνιδες) που αυτό δεν εντάσσεται στα τουρνουά «G».  Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Σουζάνα Τομάζου, αργυρό η Αννα Μαρία Αντωνίου, χάλκινο η Παναγιώτα Κουττούκη και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και 5η θέση ο Χρυσόστομος Κουττούκης και ο Κλείτος Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ