aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ

Συνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής συνήλθε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου σε τακτική συνεδρία, την δεύτερη κατά το 2018, εξετάζοντας και λαμβάνοντας αποφάσεις για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο, ενημερώθηκε για τις προετοιμασίες ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα γίνουν στο Γκόλντ Κόουστ της Αυστραλίας από 4-15 Απριλίου και οριστικοποίησε την αποστολή της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων. Στους αγώνες η Κύπρος θα λάβει μέρος με 47 αθλητές/τριες στα εξής αθλήματα : Γυμναστική, Κολύμβηση, Μπιτς Βόλεϊ, Πάλη, Ποδηλασία, Πυγμαχία, Στίβος, Σκοποβολή. Οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι αθλητές του Στίβου, της Σκοποβολής και της Γυμναστικής. Λεπτομέρειες θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραθέσει η ΚΟΕ στις 20 Μαρτίου και ώρα 12.00 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις που αφορούν στην διεξαγωγή Τεχνικών Σεμιναρίων για το 2018 στο πλαίσιο του Olympic Solidarity. Κατά τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθούν τεχνικά σεμινάρια Καλαθόσφαιρας, Χειροσφαίρισης, Μπάτμιντον, Καράτε και Τριάθλου. Εγκρίθηκαν επίσης οι εισηγήσεις για αξιοποίηση του προγράμματος «Μεσογειακές Υποτροφίες» της ΔΕΜΑ για το 2018 και θα αφορούν τις εξής Ομοσπονδίες και αθλητές : Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο – Χρίστος Τρικωμίτης, Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου – Μενέλαος Ευσταθίου, Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι – Ανδρέας Γεωργίου, ΚΟΕΑΣ – Ανδρονίκη Λαδά.

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της Ημερίδας για τη Γυναίκα που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 15 Μαρτίου και θα έχει ως κύρια ομιλήτρια την Δρ Ξένια Αργειτάκη, Επίκουρος Καθηγήτρια Αθλητικών Δρόμων Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα τιμηθεί η κα Ανδρούλλα Βασιλείου για την βράβευση της από τη ΔΟΕ με το βραβείο «Women and Sport Awards 2017» για την Ευρώπη.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο αποφάσισε την πρόσληψη στη θέση Διοικητικού Λειτουργού του κ. Γεώργιου Παναγίδη. Αποφάσισε επίσης την κατακύρωση των προσφορών τόσο για Εξωτερικό Ελεγκτή, όσο και για Εσωτερικό Ελεγκτή της ΚΟΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ