aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση ΚΟΑ - ΚΟΕ

Συνάντηση ΚΟΑ – ΚΟΕ

Με γνώμονα την πρόοδο και ανάπτυξη του Κυπριακού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 συνάντηση γνωριμίας του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Οι πρόσφατες επιτυχίες της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης, με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη να εκφράζει τα συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την όλη οργανωτική παρουσία και τα αγωνιστικά αποτελέσματα των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε ότι η στήριξη και η βοήθεια του Οργανισμού είναι δεδομένη, μέσω των σχεδιασμών του προς τους αθλητές και τις Ομοσπονδίες.

Τόνισε επίσης ότι η συνεργασία αυτή, να γίνει πιο στενή και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, αφού τόσο ο ΚΟΑ, όσο και η ΚΟΕ έχουν κοινό στόχο την πρόοδο, ανάπτυξη και γενικά την πετυχημένη παρουσία του Κυπριακού Αθλητισμού στο διεθνή χώρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι ταγμένοι για τον ίδιο στόχο και ίδιο σκοπό και η σχέση μεταξύ μας είναι πολύ σημαντική για την υποστήριξη και την βοήθεια προς τις Ομοσπονδίες μας και κατ’ επέκταση στους αθλητές μας».

img_5737Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης από την πλευρά  του, αφού ευχαρίστησε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τη συνάντηση δίνοντας και ο ίδιος τα συγχαρητήρια του εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου στην ομάδα των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχαν οι αθλητές δεν θα υπήρχε αθλητισμός και η προσπάθεια εκ μέρους του Οργανισμού για την επιτυχία αυτή ήταν σημαντική και καταλυτική για την όλη προεργασία που υπήρξε πριν την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στη συνέχεια  ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι όλοι πιστεύουν στους θεσμούς. Υπάρχει πλήρης σεβασμός προς τον ΚΟΑ και διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα συμπαρασταθεί στον Οργανισμό στον βαθμό που της επιτρέπει το καταστατικό της και είναι έτοιμη να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τον Οργανισμό.

Τη συνάντηση απασχόλησαν και διάφορα άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τονίστηκε πως τέτοιες συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο μεταξύ  ΚΟΑ – ΚΟΕ, να γίνονται σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ