aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυγχαρητήρια προς Ντίνο Μιχαηλίδη

Συγχαρητήρια προς Ντίνο Μιχαηλίδη

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας Ισίδωρος Κούβελος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο πρόεδρο της ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη, για την εκλογή του.

Στην επιστολή του ο κ. Κούβελος αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ιστορία σου στον κυπριακό αθλητισμό και η διαχρονική αφοσίωσή σου στα Ολυμπιακά Ιδεώδη σε έχουν καταστήσει τα τελευταία 40 χρόνια ως μια ξεχωριστή φυσιογνωμία του αθλητισμού της Κύπρου διεθνώς. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουμε την πολύχρονη συνεργασία που έχει η ΚΟΕ με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Κούβελος και Μιχαηλίδης συνδέονται με διαχρονική φιλία, έχοντας πολύ στενή συνεργασία για θέματα που αφορούν στο Ολυμπιακό Κίνημα και τη δράση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ).

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης συμμετέχει στις ετήσιες συνόδους της ΔΟΑ που πραγματοποιούνται στην Αρχαία Ολυμπία, και σε αρκετές περιπτώσεις είναι εκ των εισηγητών σε αυτές, ενώ σε πλείστες περιπτώσεις στελέχη των δύο μερών παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Η κορύφωση της μέχρι στιγμής συνεργασίας των δύο φορέων επήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατά τη διάρκεια της 27ης Συνόδου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΟΑΚ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, το οποίο τελεί ήδη εν ισχύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ