aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Βερολίνο με δύο αθλητές

Στο Βερολίνο με δύο αθλητές

Άρχισαν χθες στο Βερολίνο της Γερμανίας οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Παρα-Αθλημάτων Στίβου, οι οποίοι θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Αυγούστου 2018. Στους αγώνες συμμετέχει και η μικρή μας πατρίδα με τους αθλητές στίβου της ΚΕΠΕ Αντώνη Αρέστη και Βίκτωρα Πενταρά.

Ο πρωταθλητής μας Αντώνης Αρέστη, ο οποίος θα συμμετέχει στα αγωνίσματα των 200 και 400 μέτρων στην Κατηγορία Τ47, στοχεύει το βάθρο. Ο νεαρός και ταλαντούχος έφηβος αθλητής Βίκτωρας Πενταράς, ο οποίος θα συμμετέχει στα αγωνίσματα των 400 μέτρων και άλμα εις μήκος στην Κατηγορία Τ37, στοχεύει στη βελτίωση των ατομικών του επιδόσεων.

Σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στη χθεσινή τελετή έναρξης θα είναι ο έφηβος αθλητής Βίκτωρας Πενταράς, καθώς ένα ευχάριστο προσωπικό θέμα καθυστέρησε την άφιξη του πρωταθλητή μας Αντώνη Αρέστη, στο Βερολίνο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον και Μέλος του Δ. Σ. της ΚΕΠΕ, Ευθύμιος Πολυδώρου, ενώ την αποστολή συμπληρώνει ο Ευθύμιος Κυπριανού, συνοδός του αθλητή Αντώνη Αρέστη. «Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της ΚΕΠΕ, τον ΚΟΑ και την ΟΠΑΠ Κύπρου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ