aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο ψάξιμο για νέους προπονητές η Arsenal Cyprus

Στο ψάξιμο για νέους προπονητές η Arsenal Cyprus

Στην άμεση πρόσληψη νέων προπονητών, κατόχων μίνιμουμ διπλωμάτων UEFA B και C, στοχεύει η Arsenal Soccer School Cyprus. Οι αυξημένες ανάγκες της επίσημης ακαδημίας των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο, τόσο για τη σχολή στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο, όσο και με το άνοιγμα νέας σχολής στις εγκαταστάσεις του Grammar School στη Λευκωσία, έχουν φέρει τους ανθρώπους της ακαδημίας να κινηθούν για την πρόσληψη νέων προπονητών.

Η Arsenal Cyprus μεγαλώνει την προπονητική της ομάδα και ψάχνει προπονητές υψηλού επιπέδου, που να είναι σε θέση να προσαρμοστούν στο μότο «Play The Arsenal Way™», με την ιδιαίτερη νοοτροπία και φιλοσοφία της Λονδρέζικης ομάδας. Οι οδηγίες προπόνησης προς την κυπριακή ακαδημία, αλλά και για όλες τις σχολές της Arsenal διεθνώς, έρχονται κατευθείαν από το Λονδίνο.

Οι νέοι προπονητές θα τεθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή της Arsenal Κύπρου, Άρα Πετροσιάν. Η μία τουλάχιστον θέση που προσανατολίζεται για κάλυψη είναι αυτή του χεντ κόουτς, ο οποίος πρέπει να είναι μίνιμουμ κάτοχος UEFA B, να έχει εμπειρία στις μικρές ηλικίες, να ξέρει να διαχειρίζεται σχέσεις με τους γονείς και να γνωρίζει ελληνικά και αγγλικά.

Από κει και πέρα, υπάρχει πρόθεση για κάλυψη θέσης κόουτς από κάτοχο μίνιμουμ UEFA C, με εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες να θεωρείται επιπλέον προσόν. «Θέλουμε να μεγαλώσουμε την προπονητική μας ομάδα με καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές», λέει ο Άρα Πετροσιάν που τονίζει πως «πέραν από τον ελκυστικό μισθό και όλα τα ωφελήματα, προσφέρουμε δωρεάν εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό από αρχιπροπονητές της Arsenal», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ