aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Ντίσελντορφ για το Παγκόσμιο

Στο Ντίσελντορφ για το Παγκόσμιο

Αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ η κυπριακή ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο ατομικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί από 29 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου.

Την αποστολή απαρτίζουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μας Ανδρέας Γεωργίου, το μέλος του Δ.Σ, Ρένος Σεργίδης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντριάν Σιμιόν, οι αθλητές Τζόζεφ Ηλία, Χρίστος Σάββα και οι αθλήτριες Νεφέλη Ππάλη και Μαρίνα Μυλωνά. Στο πρωτάθλημα συμμετέχει και ο διεθνής μας διαιτητής Αντώνης Βασιλειάδης, ο οποίος έχει επιλεγεί από τη διεθνή ομοσπονδία να διαιτητεύσει.

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στις ατομικές διοργανώσεις (απλό και διπλά). Οι Ανδρέας Γεωργίου και Ρένος Σεργίδης θα συμμετάσχουν στα Κογκρέσσα της Διεθνούς, Ευρωπαϊκής, Κοινοπολιτειακής και Μεσογειακής Ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης καθώς και σε άλλες συνεδρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ