aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην «εξορία» το Καλό Χωριό, ντέρμπι Λατσιά-Αραδίππου

Στην «εξορία» το Καλό Χωριό, ντέρμπι Λατσιά-Αραδίππου

Δύο αναμετρήσεις και μάλιστα αμφίρροπες περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ χάντμπολ γυναικών. Και τα δύο παιχνίδι θα διεξαχθούν σήμερα στο Λύκειο Λατσιών.

Στις 16:00, το ΚΝ ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο Λευκωσίας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχουν μόλις από 1 βαθμό. Η ομάδα της Λεμεσού ψάχνει γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια της, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το Θεμιστόκλειο.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας, στις 18:00, ο ΑΣ Λατσιά υποδέχεται τον ΑΟ Αραδίππου στο τρίτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι μετά το Σούπερ Καπ και τον Α’ γύρο. Οι περσινοί νταμπλούχοι μετρούν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλουν μια ακόμα για να εκμεταλλευτούν το ρεπό της ΕΝ Αθηένου και να την πιάσουν στην κορυφή. Από την άλλη η ομάδα της Αραδίππου θέλει νίκη για να πάρει ρεβάνς για τις δύο ήττες αλλά και να πιάσει τα Λατσιά στη 2η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ