aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«SniperGold»: Μία ιστορική ημέρα

«SniperGold»: Μία ιστορική ημέρα

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού «SniperGold» για την πρώτη νίκη του αθλητή Μακρυγιάννη Χρίστο στο αεροβόλο πιστόλι 10m.

Αναλυτικά: «Πρώτη νίκη για τον αθλητή του ομίλου μας «SniperGold», Μακρυγιάννη Χρίστο στο αεροβόλο πιστόλι 10m. Συγχαρητήρια σε όλους όσους διακρίθηκαν στο κύπελλο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου και στον κάθε νικητή ξεχωριστά.

Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στην σχολή μας και η υλοποίηση του προπονητικού πλάνου και σχεδιασμού για το 2016 του Διπλωματούχου Προπονητή Σταθερού Στόχου Αριστοκλέους Ευτύχιου μαζί με τους ευδιάθετους αθλητές μας που έχουν ζήλο για διάκριση, είναι ο συνδυασμός μια αρχής που εύχομαι να μην έχει σύνορα.

Το κύπελλο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου 2016 στο Ολυμπιακό Άθλημα Σταθερού Στόχου με αεροβόλο πιστόλι 10m (ανδρών) κατακτήθηκε από τον ταλαντούχο και καθ’όλα άψογο σε συμπεριφορά αθλητή μας Μακρυγιάννη Χρίστο. Ο αθλητής μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και με το τέμπο του, τη σταθερότητα του και την τεχνική που τον διακατέχει πέτυχε την πρώτη του επίσημη νίκη.

Είναι μια ιστορική μέρα για το Σωματείο μας «SniperGold» και θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στον προπονητή του. Ο αθλητής αυτός είναι για μεγάλα σκορ! Θα προετοιμαστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τον επόμενο μας στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάρριψη του Παγκυπρίου ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι στην κατηγορία των ανδρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ