aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: «Συνωστισμός» στον πρώτο αγώνα των κυνηγών

Σκοποβολή: «Συνωστισμός» στον πρώτο αγώνα των κυνηγών

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής, που διοργανώνει η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, για τους κυνηγούς και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας της.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΛΕΥ και της ΣΚΟΚ, αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη, συμμετείχαν 14 ομάδες και 105 σκοπευτές οι οποίοι αγωνίστηκαν σε σύνολο 50 δίσκων σπόρτιγκ και διεκδίκησαν τα βαρύτιμα έπαθλα που αθλοθέτησε η εταιρία Fx Pro.

Νικήτρια ομάδα ανεδείχθη η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΤΑΜΑΣΟΣ» από τα Πέρα Ορεινής με 163 επιτυχίες στους 200 δίσκους, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα «ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ» του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου με 161/200 και την τρίτη θέση ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 156/200.

Στην κατηγορία των κυνηγών κέρδισε ο Κυριάκος Κυλίλης της «ΤΑΜΑΣΟΥ» με 44/50, ενώ ο Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών με 49/50, στους βετεράνους σκοπευτές ο Μίκης Φυλακτού της Κ.Ε. Λευκωσίας με 46/50 και στους  βετεράνους κυνηγούς ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΥ», με 40/50. Ο νεαρός Παναγιώτης Νεοφύτου του ιδίου συλλόγου, με 34/50 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των εφήβων.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές έγινε σε ειδική εκδήλωση στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, όπου παρευρέθηκαν αξιωματούχοι της ΚΟΚ & ΔΑΖ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, καθώς και εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων. Το φετινό πρωτάθλημα της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας περιλαμβάνει πέντε αγώνες, από τους οποίους για κάθε ομάδα και κάθε αθλητή θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ