aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Νιχάτ Αχτερζί κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Σκοποβολή: Ο Νιχάτ Αχτερζί κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Τι κι αν αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία του τραπ… Τι κι αν πέρασε τελευταίος στον ημιτελικό (116/125). Ο νεαρός Τουρκοκύπριος αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, Νιχάτ Αχτερζί, ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα για το «Κύπελλο Λάρνακας», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, αφού πρώτα κατάφερε να περάσει πρώτος στον μεγάλο τελικό με 13/15 και να κερδίσει στο τέλος, με σχετική άνεση, τον αθλητή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Παύλο Κουτσόφτα (118 /125) με άλλο ένα 13/15, έναντι 9/15 του αντιπάλου του. Ο αγώνας ήταν ο τρίτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ.

Πέρα από τους δύο «μονομάχους» του τελικού, στον μικρό τελικό πέρασαν ο Αχμέτ Ρατίπ της ΣΚΟΑΜ (12/15) και ο Γιάννης Αηλιώτης της ΣΚΟΕΠΑ (12/15) για να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής της ΣΚΟΑΜ με 13/15 έναντι 12/15 του αθλητή της ΣΚΟΕΠΑ.

Στην κατηγορία των εφήβων πρώτευσε ο νεαρός Πέτρος Αναστασίου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 110/125, στους βετεράνους ο Γιώργος Έλληνας της ΣΚΟΛΕΥ με 104/125, ενώ στο τραπ γυναικών, η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου της ΣΚΟΛΕΜ πέτυχε 110/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ