aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Κ.Σ. «Φραγκολίνα» βράβευσε τους νικητές

Σκοποβολή: Ο Κ.Σ. «Φραγκολίνα» βράβευσε τους νικητές

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τα έπαθλα στους νικητές των σκοπευτικών αγώνων του συλλόγου.

Στην ίδια εκδήλωση, ο Σύλλογος τίμησε τον βετεράνο κυνηγό και κυνηγετικό παράγοντα Κοκή Σολομωνίδη, για την όλη προσφορά του προς τους οργανωμένους κυνηγούς και το κυνήγι γενικότερα και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διάλεξη από εκπροσώπους της Υπηρεσίας Θήρας, με θέμα τη διαχείριση της αλεπούς στην Κύπρο.

Στους φετινούς σκοπευτικούς αγώνες, πρώτευσε ο σκοπευτής Πανίκος Μοδέστου με 49 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ενώ στην κατηγορία των κυνηγών-μελών ο νικητής Θέμης Τσαγγαρίδης πέτυχε 46/50.

Ο Σπύρος Σαββίδης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κυνηγών, στους βετεράνους ο Άκης Φλωρίδης πέτυχε 44/50 και στους σούπερ βετεράνους πρώτευσε ο Κώστας Καραγιώργης με 32/50. Τέλος, στην κατηγορία των εφήβων κέρδισε ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης με 42/50, ενώ ο Κούλλης Νικολάου στο κόμπακ «καθάρισε» με το απόλυτο 10/10!

Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα των διοργανωτών (Κ.Σ. «Φραγκολίνα») με 135/150. Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Θέμης Τσαγγαρίδης, Ηλίας Βαρναβίδης και Γιώργος Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ