aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Ηλία πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη του

Σκοποβολή: Ο Ηλία πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη του

Με τη φόρα του από τον προηγούμενο πρωταθληματικό αγώνα σπόρτιγκ, όπου κέρδισε το «Κύπελλο Παραλιμνίου», ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, πρόσθεσε άλλη μια σπουδαία νίκη στο ενεργητικό του κερδίζοντας και τον αγώνα για το «Κύπελλο Πάφου» με 94 επιτυχίες στους 100 δίσκους.

Ο αγώνας ήταν ο έβδομος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016, κι έγινε στις εγκαταστάσεις του επαρχιακού σκοπευτηρίου στην Πάφο, την περασμένη Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου. Πίσω από το νικητή και με τρεις επιτυχίες λιγότερες (91/100) τερμάτισε ο αθλητής του ΣΚΟΠΑΦ Χάρης Χριστοδουλίδης, ενώ από 88/100 πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΥ) και Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ).

Νικητής στη Β’ κατηγορία, ήταν ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ Χαράλαμπος Ρωτός  με 84/100, ενώ στην Γ’ κατηγορία πρώτευσε ο Κούλλης Χάματσος της ΣΚΟΑΜ με 82/100 και στη Δ’ κατηγορία, ο Αλέξης Ονουφρίου του ΣΚΟΠΑΦ με 78/100.

Στην κατηγορία των εφήβων την πρώτη θέση πήρε ο Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ με79100, στους βετεράνους ο Μίκης Φυλακτού της ΣΚΟΛΕΥ με 71/100, ενώ στους σούπερ βετεράνους, ο συναθλητής του Ευάγγελος Καραβόλιας πέτυχε 74/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ