aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Αβραάμ ζευγάρωσε τις νίκες του στο κόμπακ!

Σκοποβολή: Ο Αβραάμ ζευγάρωσε τις νίκες του στο κόμπακ!

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόμπακ, πέτυχε ο πρωταθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Άγγελος Αβραάμ, ο οποίος χρειάστηκε να δώσει τρεις αγώνες μπαράζ για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Ο αγώνας, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρεία CROWN RESORTS, ήταν για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» κι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά, την περασμένη Κυριακή 12 Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση των 100 δίσκων του κανονικού αγώνα, τέσσερις σκοπευτές, οι Άγγελος Αβραάμ (ΣΚΟΛΕΜ), Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ), Πέτρος Ιωάννου (ΣΚΟΛΕΥ) και Κύπρος Κυπριανού (ΣΚΟΛΕΥ), βρέθηκαν ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με 94 επιτυχίες και για το τελικό «ξεκαθάρισμα» οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ.

Εκεί οι Πέτρος Ιωάννου (19/20) και Κύπρος Κυπριανού (18/20) κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, ενώ οι Άγγελος Αβραάμ και Νεόφυτος Σιαλής οδηγήθηκαν σε νέο μπαράζ, αφού ισοβάθμησαν με 23/25.

Στη δεύτερη δοκιμασία ισοβάθμησαν ξανά με 21/25 και μπήκαν σε τρίτο μπαράζ, το οποίο τελικά ήταν σύντομο, αφού ο αθλητής της ΣΚΟΑΜ ήταν άστοχος στην τρίτη βολή (2/3) και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, ενώ ο Άγγελος με 3/3 εξασφάλισε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία των βετεράνων κέρδισε ο Νεοκλής Ιωνά της ΣΚΟΛΕΥ με 87/100, στους σούπερ βετεράνους ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 73/100, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο συναθλητής του Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης, ήταν ο νικητής στην κατηγορία των εφήβων.

Με το 87/100 που πέτυχε ο Νεοκλής Ιωνά εξασφάλισε και την πρώτη θέση στη Β’ κατηγορία, ενώ πρώτος στην Γ’ κατηγορία ήταν ο Ματθαίος Αρμεύτης της ΣΚΟΛΕΜ με 82/100 και στην Δ’ κατηγορία ο Γιάγκος Χριστοδουλίδης της ΣΚΟΚΕΡ με 91/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ