aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νικητής ο Πέτρος Ιωάννου

Σκοποβολή: Νικητής ο Πέτρος Ιωάννου

Μετά από πολύ σπουδαία εμφάνιση, με μόλις δύο απώλειες στους 100 δίσκους (98/100), ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, Πέτρος Ιωάννου, κέρδισε πανηγυρικά τον αγώνα κόμπακ για το Κύπελλο Λευκωσίας, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στα Λατσιά.

Ο πρωταθλητής μας είχε δύο αλάνθαστες πούλες (25/25), ενώ στις άλλες δύο είχε από μια απώλεια (24/25). Ο δεύτερος στη γενική κατάταξη, Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ), πέτυχε 95/100 και ο τρίτος Ροδοσθένης Ροδοσθένους (ΣΚΟΠΑΦ) 94/100.

Στην κατηγορία των βετεράνων κέρδισε ο Νεοκλής Ιωνά της ΣΚΟΛΕΥ με 84/100, ενώ ο Νέιλ Ραζόκι της ΣΚΟΑΜ πήρε την πρώτη θέση στους σούπερ βετεράνους με 60/100. Ο αγώνας για το «Κύπελλο Λευκωσίας» ήταν ο τέταρτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και τον αθλοθέτησε η εταιρεία Fx Pro.

Στη Β’ Κατηγορία πρώτευσε ο Κύπρος Κυπριανού της ΣΚΟΛΕΥ με 94/100, ενώ ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους (ΣΚΟΛΑΡ) ήταν ο νικητής στη Γ’ Κατηγορία με 86/100 και ο Νίκος Χατζηαποστόλου (ΣΚΟΛΕΥ) στη Δ’ Κατηγορία με 90/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ