aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Νέες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο

Σκοποβολή: Νέες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο

Άλλη μία τεράστια επιτυχία κατέγραψε ο κυπριακός πανεπιστημιακός αθλητισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη φορά μέσω του αθλήματος της σκοποβολής, που διεξάγεται στην Πολωνία. Στο ομαδικό οι αθλητές του τραπ κατέλαβαν τη 2η θέση, ενώ ο Αντρέας Μακρής έχασε το χρυσό για ένα μόλις δίσκο και κατετάγη δεύτερος κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο.

Στο ομαδικό η Κύπρος κατετάγη 2η με 344 επιτυχίες πίσω από την πανίσχυρη Ιταλία η οποία κατετάγη πρώτη με μόλις 348 επιτυχίες, διαφορά που με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να υπερκαλύψουμε. Προσμετρήθηκαν οι επιτυχίες του Αντρέα Μακρή (118) αλλά κι οι επιτυχίες των συναθλητών του Χριστόφορου Κωνσταντινίδη (113 επιτυχίες-13η θέση) και Νιχάτ Ακρερζί (113 επιτυχίες -14η θέση) και σύνολο 344 επιτυχιών.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού δικαιούστε να υπερηφανεύεται και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού όχι μόνο στηρίζει τους αθλητές όλων των αθλημάτων, αλλά μέσα από δύσκολες οικονομικές συνθήκες φροντίζει να δίνει δυναμικά το «παρών» της και συμμετέχει ενεργά με όσους περισσότερους αθλητές μπορεί σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα καταγράφοντας τεράστιες επιτυχίες.

Στη μάχη των μεταλλίων ρίχνονται και οι αθλητές στου σκιτ Σωτήρης Αντωνίου, Μενέλαος Μιχαηλίδης και Γιώργος Καζάκος και το ταξίδι στο όνειρο μπορεί να συνεχιστεί αφού διαθέτουν ταλέντο και ικανότητες να διακριθούν κερδίζοντας μετάλλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ