aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή-«Κύπελλο Πάφου»: Νικητής ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Σκοποβολή-«Κύπελλο Πάφου»: Νικητής ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Δημήτρης Κωνσταντίνου, παίζοντας… εντός έδρας, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και κέρδισε τον τέταρτο αγώνα σκητ για το «Κύπελλο Πάφου», πετυχαίνοντας και την πρώτη του νίκη στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ.

Ο αγώνας έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στο επαρχιακό σκοπευτήριο Πάφου και με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Μενέλαος Μιχαηλίδης με 121/125 πέρασε επικεφαλής στον ημιτελικό, ακολουθούμενος από τον μετέπειτα νικητή Δημήτρη Κωνσταντίνου με 119/125, ενώ δυο έφηβοι, οι Σωτήρης Αντωνίου (ΣΚΟΛΕΥ) και Αλέξανδρος Παναγή (ΣΚΟΛΑΡ), εξασφάλισαν την πρόκριση με 118/125.

Την εξάδα του ημιτελικού συμπλήρωσαν άλλοι δυο έφηβοι με 117/125, οι Παναγιώτης Πούλλος (ΣΚΟΛΕΥ) και Στέφανος Νικολαΐδης (ΣΚΟΛΕΜ), οι οποίοι σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» άφησαν εκτός της δοκιμασίας το νεαρό Χριστόδουλο Κόκκινο της ΣΚΟΕΠΑ.

Από τον ημιτελικό, ο νεαρός Στέφανος Νικολαΐδης, με μια μόνο απώλεια (15/16) εξασφάλισε κατευθείαν θέση στο μεγάλο τελικό, ενώ ο αντίπαλός του κρίθηκε σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» μεταξύ των Δημήτρη Κωνσταντίνου, Μενέλαου Μιχαηλίδη και Σωτήρη Αντωνίου, οι οποίοι πέτυχαν 14/16.

Τελικά οι αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας περιορίστηκαν στον μικρό τελικό, για να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο ο Μενέλαος με 13/16 έναντι 12/16 του Σωτήρη. Στον μεγάλο τελικό, ο οποίος στην εξέλιξή του αποδείχτηκε πραγματικά αμφίρροπος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της σκοποβολής, δεν κρίθηκε στα οκτώ «ντουμπλέ» αφού οι δυο αθλητές βρέθηκαν ισόβαθμοι με 14/16.

Στον αγώνα «ξαφνικού θανάτου» που οδηγήθηκαν οι δυο «μονομάχοι», ο Δημήτρης Κωνσταντίνου αποδείχτηκε πιο εύστοχος και με 6/6, έναντι 5/6 του Στέφανου Νικολαΐδη, κέρδισε τον αγώνα και εξασφάλισε την πρώτη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα.

Με το 118/125, που πέτυχε ο νεαρός Σωτήρης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ, πέρα από την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη, εξασφάλισε και την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία των εφήβων, ενώ στη Β’ κατηγορία, ο έφηβος Νίκος Χατζηγιάννης της ΣΚΟΛΕΜ με 109/125 ήταν ο νικητής τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στους έφηβους. Τέλος η συναθλήτριά του Αναστασία Ελευθερίου πέτυχε 38/75 στην κατηγορία των νεανίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ