aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους νικητές

Σκοποβολή: Η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους νικητές

Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε από κοινού με τον Κυνηγετικό Σύλλογο «ΛΑΟΝΑΣ» Μαθιάτη, η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής, που διεξάγεται για τέταρτη χρονιά μεταξύ των Κυνηγετικών Συλλόγων και των οργανωμένων κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλης Βορκάς, ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας για τη συνεργασία τους στη διοργάνωση του Επαρχιακού Πρωταθλήματος, καθώς και τον αθλοθέτη του δεύτερου αγώνα Μ. ARIZONA CAR WASH.

Ο πρόεδρος συγχάρηκε τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τους κυνηγούς της επαρχίας του, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην καθιέρωση και στην επιτυχία του θεσμού, αφού οι συμμετοχές στο δεύτερο φετινό αγώνα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φθάνοντας τους 122 αθλητές και 17 ομάδες.

Στην ομαδική κατάταξη των Κυνηγετικών Συλλόγων πρώτευσε η ομάδα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, με 169/200, ενώ στις ομάδες των εφήβων την πρώτη θέση πήρε η ομάδα του «ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΥ» Ευρύχου. Στην ατομική κατάταξη, ο Ηλίας Χαραλάμπους του Κ.Σ. «ΠΛΟΥΜΙ» Κοκκινοτριμιθιάς ήταν ο νικητής στην Α’ Κατηγορία των κυνηγών και ο Χρύσανθος Νεοπτολέμου του Κ.Σ. «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ» Καϊμακλίου στη Β’ κατηγορία.

Στους σκοπευτές, ο Βασίλης Βασιλείου της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στην Α’ κατηγορία και ο Θέμης Τσαγγαρίδης της «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ» στη Β’ κατηγορία, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές πρώτος ήταν ο Γιάννος Αλεξάνδρου της ΣΚΟΚΕΡ.

Ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ. «ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ» Αγίας Μαρίνας εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων κυνηγών και ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ» στην κατηγορία των εφήβων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ