aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: H κυπριακή αποστολή στο Μπακού

Σκοποβολή: H κυπριακή αποστολή στο Μπακού

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής της ISSF, διοργανώνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 20 μέχρι τις 29 Ιουνίου και η ΣΚΟΚ συμμετέχει στη διοργάνωση με 13μελή αποστολή.

Ήδη βρίσκονται στο Μπακού οι πρωταθλητές μας του τραπ, Άδωνης Μυλωνάς και Γεωργία Κωνσταντινίδου (ο αγώνας του τραπ ξεκίνησε χθες Τετάρτη) μαζί με τον προπονητή τους Κώστα Παύλου, καθώς και τρεις Κύπριοι αξιωματούχοι, οι οποίοι ορίστηκαν από τη Διεθνή Ομοσπονδία και την Οργανωτική Επιτροπή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΣΚΟΚ Πέτρος Κυρίτσης έχει οριστεί από το προεδρείο της ISSF ως Τεχνικός Επιθεωρητής των αγώνων, ο ταμίας Κωστάκης Ξενοφώντος μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής και ο γραμματέας Γιαννάκης Ηρακλέους Αρχιδιαιτητής.

Στο αγώνισμα του σκητ, η ΣΚΟΚ θα πάρει μέρος στους αγώνες με πλήρεις ομάδες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, τους οποίους θα συνοδεύει ο προπονητής Μιχάλης Κατζιανής. Στο σκητ ανδρών θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές μας Γιώργος Αχιλλέως, Αντώνης Ανδρέου και ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου, ενώ στη γυναικεία κατηγορία θα μας εκπροσωπήσουν οι διεθνείς σκοπεύτριες μας Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντίνα Νικολάου και Λουΐζα Θεοφάνους.

Όπως προαναφέραμε, οι αγώνες ξεκίνησαν χθες με το αγώνισμα του τραπ, το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα (Πέμπτη) με τους τελικούς των ανδρών. Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο είναι οι μέρες του διπλού τραπ (επίσημη προπόνηση και αγώνας), ενώ την Κυριακή οι αθλητές του σκητ θα έχουν τη δική τους τελευταία ευκαιρία με την επίσημη προπόνηση.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα αρχίσει ο αγώνας του σκητ, με τους πρώτους 50 δίσκους των ανδρών και τον αγώνα των γυναικών που θα ολοκληρωθεί αυθημερόν. Ο προκριματικός των ανδρών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη και η αυλαία του τελευταίου αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, θα πέσει με τους τελικούς του σκητ και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ