aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: «Χάππι εντ» με δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ!

Σκοποβολή: «Χάππι εντ» με δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ!

O τελευταίος αγώνας σταθερού στόχου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016, ήταν για το «Κύπελλο ΣΚΟΚ» κι έγινε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου.

Ο αγώνας επισφράγισε την πολύ καλή και παραγωγική χρονιά στο αγώνισμα με δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι, ενώ σε άλλο ένα αγώνα, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του σταθερού στόχου.

Τα παγκύπρια ρεκόρ πέτυχαν οι νεαροί σκοπευτές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου (606.5) και Χάρης Χαρή (411.8), στο αεροβόλο τουφέκι εφήβων και παμπαίδων αντίστοιχα.

Ο Αλέξανδρος πέρα από την πρώτη θέση στην κατηγορία των εφήβων εξασφάλισε και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των 60 βολών, όπως έκανε και η συναθλήτριά του Άρτεμις Παντελή, η οποία με 409.5 κατέκτησε την πρώτη θέση, τόσο στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων, όσο και στη γενική κατάταξη των 40 βολών.

Πολύ καλή εμφάνιση στο αεροβόλο τουφέκι πραγματοποίησε και ο έφηβος Αλέξανδρος Πολυκάρπου της ΣΚΟΛΕΥ, ο οποίος με 596.3 κατετάγη δεύτερος στους έφηβους και δεύτερος στη γενική κατάταξη.

Στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ πέτυχε 594.00 και στις γυναίκες η Ελίζα Κυριάκου της ΣΚΟΛΕΜ 391.6. Ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ ήταν ο νικητής στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με 381.6 και ο Στυλιανός Γρηγορίου (ΣΚΟΛΕΥ) στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ με 393.6. Στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων κέρδισε η Ιακωβία Πιτταρά (ΣΚΟΛΕΥ) με 395.4 και στις παγκορασίδες η συναθλήτριά της Κατερίνα Χαρή με 359.7.

Στο αεροβόλο πιστόλι, ο Χρίστος Μακρυγιάννης της ΣΚΟΛΕΜ έκανε την «μίνι έκπληξη» στους άνδρες εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση με 547/600, ενώ στην κατηγορία των γυναικών, η Κωνσταντίνα Πρατσή της ΣΚΟΛΕΥ, με 365/400, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στους έφηβους κέρδισε ο Άλεξ Καμούγιερος της ΣΚΟΛΕΥ με 528/600 και στις νεάνιδες η συναθλήτριά του Βάνα Χαπεσιηάν με 332/400, ενώ η νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ πέτυχε 370/400 στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Ηλίας Ανδρονίκου της ΣΚΟΛΕΥ συγκέντρωσε 366/400 και στους παμπαίδες ο Ιωάννης Θεοδότου της ΣΚΟΑΜ 311/400. Τέλος ο αθλητής των παραολυμπιακών Ευριπίδης Γεωργίου (ΣΚΟΛΕΥ) πέτυχε 533/600 στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ