aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρόβα τζενεράλε για το παγκόσμιο κύπελλο

Πρόβα τζενεράλε για το παγκόσμιο κύπελλο

Επίσημη προπόνηση σκητ ανδρών και γυναικών περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής και οι 117 σκοπευτές και οι 63 σκοπεύτριες του σκητ, έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα. Η Κύπρος συμμετέχει στους αγώνες του σκητ με 9μελή αποστολή (5 άνδρες και 4 γυναίκες).

Με τις Εθνικές ομάδες αγωνίζονται οι Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου στους άνδρες και Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου στις γυναίκες. Οι διεθνείς μας Δημήτρης Κωνσταντίνου, Νικόλας Βασιλείου και Σωτηρία Ανδρέου.

Όπως είχε δηλώσει και ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος «στα αγωνίσματα σκητ ανδρών και γυναικών, οι στόχοι είναι το πλασάρισμα στους τελικούς και η θέση στο βάθρο». Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων που έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ