aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτο μετάλλιο για την Κύπρο στην Τουρκία

Πρώτο μετάλλιο για την Κύπρο στην Τουρκία

Η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου για την Κύπρο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα είναι γεγονός. Κατά τη σημερινή (Τετάρτη 13 Ιουλίου) πρώτη αγωνιστική ημέρα για το στίβο, η Μαρία Αντωνίου, μαθήτρια του Λυκείου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης, κατέκτησε την τρίτη θέση και ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο, στο δρόμο των 100 μέτρων κοριτσιών με χρόνο 12.18 (+0.1). Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Στα 100 μέτρα αγοριών ο Ανδρέας Σεβαστού κατέκτησε την πολύ τιμητική 8η θέση με χρόνο 11.27 (+1.0).

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 14 Ιουλίου) για τον κλασικό αθλητισμό αφού ο Γιώργος Κονιαράκης ρίχνεται στη μάχη με στόχο το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία.

Αύριο θα αγωνισθούν επίσης οι Κύπριοι αθλητές/τριες:

Ίριδα Θεοδοσίου στα 400μ.

Δάφνη Γεωργίου στα 100μ. με εμπόδια

Χρίστος Ταμάνης στο άλμα επί κοντώ

Κωνσταντίνος Τζιακούρης στα 110μ. με εμπόδια

Ηλιάνα Ευαγγέλου στη σφυροβολία και

Σταύρος Σπύρου στα 800μ.

Στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα η οποία διεξάγεται στην πόλη Τραπεζούντα της Τουρκίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λαμβάνουν μέρος 2500 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες σε 12 συνολικά αθλήματα.

Η κυπριακή αποστολή έφθασε στην Τραπεζούντα μετά από πολύ μεγάλη ταλαιπωρία ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουλίου. Στην κυπριακή αποστολή συμμετέχουν επίσης και τρεις αθλητές της ενόργανης γυμναστικής: ο Ηλίας Γεωργίου, ο Νεόφυτος Κυριάκου και η Τατιάνα Μπαχουρίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ