aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτιές για Μιλτιάδη και Hancerli

Πρωτιές για Μιλτιάδη και Hancerli

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ποδηλατική εκδήλωση ΟΠΑΠ Cyclo Cup 2018 που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το ποδηλατικό κατάστημα CYCLO Shop.

Την περασμένη Τετάρτη ο χώρος γύρω από τους Δημοτικούς Κήπους Λευκωσίας μετατράπηκε σε πίστα για τον πιο γρήγορο και συναρπαστικό ποδηλατικό αγώνα στο νησί! Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στη μικρή κυκλική διαδρομή περιφερειακά της Βουλής και του Κυπριακού Μουσείου για να απολαύσει το μοναδικό θέαμα που προσέφεραν οι ταχύτατοι ποδηλάτες.

Στον 1ο αγώνα νικητής αναδείχθηκε για 2η συνεχή χρονιά ο Sevket Hancerli της Atoms καλύπτοντας 31 γύρους σε χρόνο 42’46”. Στον 2ο αγώνα, νικητής αναδείχθηκε επίσης για 2η συνεχή χρονιά ο Ανδρέας Μιλτιάδης της Elite Cycling καλύπτοντας 39 γύρους σε χρόνο 53’23”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά εντάχθηκε και αγώνας παραποδηλατών με νικητή τον Γιαννάκη Γαβριήλ στους άνδρες και τη Μαρία Μανάκου στις γυναίκες. Μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία «Ελπίδα».

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, η οποία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και την κοινωνία. Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ