aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής κόμπακ 2017 ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους (pics)

Πρωταθλητής κόμπακ 2017 ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους (pics)

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, ήταν ο αθλητής που «έκοψε» πρώτος το νήμα στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ και ανεδείχθη «πρωταθλητής κόμπακ 2017» με 8 βαθμούς ποινής, έναντι 9 β.π των Κύπρου Κυπριανού της ΣΚΟΛΕΥ και Άγγελου Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ που ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.

Το φετινό πρωτάθλημα στο αγώνισμα του κόμπακ περιλάμβανε 8 αγώνες από τους οποίους για κάθε αθλητή μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα, με το σύστημα των βαθμών ποινής (β.π), δηλαδή η διαφορά των επιτυχιών κάθε σκοπευτή, από το αποτέλεσμα του νικητή κάθε αγώνα, ο οποίος βαθμολογείται με μηδέν βαθμούς ποινής.

Τέταρτος στην τελική κατάταξη τερμάτισε ο Νεόφυτος Σιαλής της ΣΚΟΑΜ με 12 β.π, όσους συγκέντρωσε και ο Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ που περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, ενώ την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος συμπλήρωσε ο Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ με 15 β.π. Στην κατηγορία των βετεράνων πρώτευσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 49 β.π, ενώ δεύτερος κατετάγη ο Γιάννος Νεοφύτου της ΣΚΟΛΕΥ με 71 β.π και τρίτος ο Θάνος Έλληνας της ΣΚΟΛΕΜ με 91 β.π. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, ο Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων (άνω των 65 χρόνων) με 86 β.π, εκεί όπου δεύτερος κατετάγη ο Ευάγγελος  Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ με 106 β.π και τρίτος ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 129 β.π.

Ο δευτεραθλητής Κύπρος Κυπριανού ήταν ο σκοπευτής που πέτυχε τις περισσότερες πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε τους τρεις από τους οκτώ αγώνες της χρονιάς. Δυο πρώτες νίκες πέτυχε και ο πρωταθλητής Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, ενώ από μια νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Άγγελος Αβραάμ, Νεόφυτος Σιαλής και Πέτρος Ιωάννου. Ο Κύπρος Κυπριανού κέρδισε τους αγώνες για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», το «Κύπελλο Πάφου» και το «Κύπελλο Λευκωσίας» και ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους το «Κύπελλο Κερύνειας» και το «Κύπελλο Παραλιμνίου». Ο Άγγελος Αβραάμ ήταν ο νικητής στο «Κύπελλο Λάρνακας», ο Νεόφυτος Σιαλής στο «Κύπελλο Λεμεσού» και ο Πέτρος Ιωάννου στους «Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες».

Τα έπαθλα στους πρωταθλητές, θα απονεμηθούν στην ετήσια τελετή βράβευσης της ΣΚΟΚ, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ