aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑPrimeTel: Χρυσός Χορηγός του διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού

PrimeTel: Χρυσός Χορηγός του διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού

Με το μήνυμα «Τρέχουμε Πάντα Μπροστά» η PrimeTel στηρίζει για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στην Κύπρο, τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού.

Προωθώντας την αξία του τρεξίματος και του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής, η PrimeTel αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό του φετινού Μαραθωνίου Λεμεσού που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου, 2017.

Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, η εταιρεία χορηγεί τον Εταιρικό  Αγώνα Δρόμου 5 Km, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρική αθλητική γιορτή στην Κύπρο. Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5 Km διεξάγεται φέτος για 5η χρονιά.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του περσινού Μαραθωνίου οι συμμετοχές στον «PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5 km» άγγιξαν τις 8 χιλιάδες από 200 εταιρείες, ενώ για φέτος ο αριθμός των δρομέων αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη επίδοση. Ο Εταιρικός Δρόμος 5 Km πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012 με την συμμετοχή 500 δρομέων από 40 εταιρείες.

Πρεσβευτής της προσπάθειας της PrimeTel, κατά τον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού, ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς εποχής του SIGMA, «Γαλάτεια».

Η PrimeTel

Η PrimeTel, προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση, αποτελώντας τη μοναδική κυπριακή ιδιωτική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς (4G) και το μεγαλύτερο αυτόνομο ευρυζωνικό δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2016, η PrimeTel εμπλούτισε το τηλεοπτικό περιεχόμενό της με Nova Cinema και Nova Sports. Για περισσότερες πληροφορίες: www.primetel.com.cy.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ