aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Ζούμε σε άλλες εποχές!

Πόλο: Ζούμε σε άλλες εποχές!

Η μπάλα στη σέντρα και… βουτιά για τον τίτλο, τον 19ο στη σειρά. «Το πρωτάθλημα αρχίζει…» που λέει και ο λαϊκός στίχος και πάμε για άλλες εποχές! Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οργανωτικό. Και να ‘ταν μόνο αυτό. Το άθλημα παίρνει για τα καλά τα πάνω του, αφού όλες οι ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες, ενώ στην εξίσωση μπαίνουν και ξένοι που αυξάνονται και πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς! Σχεδόν όλες οι ομάδες, έχουν στην διάθεση τους και από ένα λεγεωνάριο στις τάξεις τους. Πράγμα που σημαίνει ότι το επίπεδο θα ανέβει ακόμα περισσότερο και μαζί του το ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός.

Το πρωτάθλημα (ανδρών, νέων και παίδων) θα διεξαχθεί σε 14 αγωνιστικές σε δύο γύρους, ενώ ενδιάμεσα του δευτέρου γύρου έχει προστεθεί και πρωτάθλημα μίνι παίδων. Σε πιο απλά λόγια η υδατοσφαίριση σε φουλ ρυθμούς, με τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς να θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα ως πρωταθλητής και τους υπόλοιπους να θέλουν να του πάρουν τα σκήπτρα.

Η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει το Σάββατο, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον ΑΠΟΕΛ . Επίσης το Σάββατο ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου.  Την Κυριακή ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας θα αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Τα παιγνίδια θα διεξαχθούν στην παρουσία του ελλαδίτη διεθνή διαιτητή Γιώργου Σταυρίδη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο, 25/11/2017

Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Ν. Ο. Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ (17.15)

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης – Πολύδωρος Φιλίππου

Αλυτάρχης: Φίλιππος Γεωργάκης

Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού

Ν. Ο. Μέσα Γειτονιάς – Ν. Ο. Αμμοχώστου (17.15)

Διαιτητές: Ανδρέας Καλλής – Ανδρέας Βεντούρης

Αλυτάρχης: Πέτρος Αρέστης

Κυριακή, 26/11/2017

Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας (13:15)

Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας – Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης – Ανδρέας Καλλής

Αλυτάρχης: Φίλιππος Γεωργάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ